logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Goji fructe uscate 200g

Goji fructe uscate 200g


Preţ: 26,20 Lei

Goji fructe uscate 200g

Fructele de goji (Lycium barbarum) sunt considerate cele mai pline de nutrienți fructe de pe Pământ. Goji este un arbust care face parte din familia solonacee, alături de plante cunoscute ca roșia, vânăta sau cartoful. Orginiare din Munții Himalaya și Podișul Tibet, fructele de goji sunt folosite de mii de ani în medicina tradițională chinezească sau ca ingredient culinar la popoarele din Asia.

Unicul fruct care conține toți amino-acizii esențiali, goji este de asemenea fructul cu cea mai mare concentrație de proteine sau carotenoide. Alături de acestea se mai regăsesc din belșug vitamina C, fibre și minerale: de 15 ori mai mult fier decât în spanac, calciu, zinc, seleniu ș.a.

Acest fruct excepțional reprezintă o sursă naturală importantă de compuși anti-infalamatori, anti-bacterieni și anti-fungici. Propietățile antioxidante ajută de asemenea la întărirea sistemului imunitar, în medicina chinezească fiind ascociate cu vitalitatea și longevitatea sporită.

Dacă în Asia fructele de goji sunt consumate în special crude, sub formă de ceai sau de fiertură, în lumea occidentală acestea vin de obicei deshidratate, însă se pot rehidrata prin scufundarea timp de câteva ore în apă - rezultând atât o băutură delicioasă (limonada de goji) cât și o pastă ce poate fi adăugată la diverse rețete pline de sănătate.

Din păcate fructele de goji sunt cultivate acum intensiv în multe țări, folosindu-se cantități ridicate de pesticide și fertilizatori sintetici. De aceea ar trebui să vă asigurați că aceastea provin dintr-o agricultură bio și de la un frunizor de încredere.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil