logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!

Almacabio

Detergenții Almacabio sunt fabricați astfel încât să aducă un impact minim asupra mediului și să nu conțină substanțe dăunătoare omului. 

Toate componentele folosite în produsele Almacabio sunt ușor, rapid și total biodegradabile, în mod aerob (în prezența oxigenului) sau anaerob (fără oxigen). Ingredientele respectă legislația europeană și se încadrează strict în parametrii de calitate chimici, biologici, toxicologici și de protecție a mediului.

Toți surfactanții și solvenții prezenți în detergenții Almacabio sunt de origine vegetală și de cea mai bună calitate.

Detergenții Almacabio conțin doar uleiuri esențiale și parfumuri naturale, fără moscuri sintetice, moscuri policiclice, nitromoscuri, stabilizatori sau antioxidanți sintetici, substanțe clasificate ca fiind toxice, mutagene, cancerigene sau suspecte de a fi astfel pentru organismele animale.

Almacabio nu folosește ingrediente de origine animală, organisme modificate genetic, decoloranți, înălbitori optici, polimeri acrilici și vinilici, oxidanți pe bază de clor, parabeni, fenoxietanol, fosfați, activatori sintetici sau sechestratori conținând reziduuri cancerigene.

Produsele Almacabio nu conțin metale grele, cu excepția sodiului, potasiului, calciului sau magneziului care nu dăunează omului.

Produsele Almacabio nu conțin enzime derivate din țesuturi și mucoase de origine animală.

Linia Bio2 este special concepută pentru persoanele cu sensibilitate sporită la alergeni și nu conține parfumuri, enzime, conservați sau solvenți.

Nu există produse.

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil