logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Vopsea de păr naturală șaten deschis

Vopsea de păr naturală șaten deschis


Preţ: 50,00 Lei

Vopsea de păr naturală șaten deschis

Colorează părul într-un ton de maro luminos, fiind de asemenea util pentru pre-pigmentare atunci când se dorește colorarea părului într-o nuanță mai închisă.

Rezultatul depinde de nuanța inițială, rezultînd o paletă de la șaten deschis și cald la un șaten mai bogat cu reflexe roșiatice.

- colorează părul într-o nuanță de șaten deschis, luminos, cu tente de roșu
- acoperire largă, chiar și pentru părul alb
- hrănește și întărește părul și scalpul
- 100% natural și vegan
- fără ingrediente sintetice

Utilizare:
- se spală părul cu un șampon natural fără silicon, cum ar fi cele din gama Khadi. În cazul părului blond sau degradat se recomandă pre-pigmentarea cu Henna Pură sau Blond Auriu, pentru a întări capacitatea de fixare și dezvoltare a acestei nuanțe.

- se amestecă vopseaua cu apă la 50°C până când se obține o pastă moale, apoi se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile, folosind mănușile din cutia vopselei.

- se lasă vopseaua să acționeze timp de 30-120 de minute, cu cât acțiunea este mai îndelungată cu atât nuanța obținută va fi mai închisă. La sfârșit se clătește părul cu apă.

- nu folosiți șampon în următoarele 24-28h, lăsați vopseaua se își dezvolte pe deplin potențialul. Apoi puteți aplica un Ulei de Păr de la Khadi pentru o fixare mai puternică a culorii, după care spălați părul cu un șampon natural.

Notă: fiecare păr este diferit, la fel cum toți oamenii sunt diferiți. Prin urmare rezultatele obținute cu vopselele de păr naturale Khadi pot varia. Se recomandă testarea produsului mai întâi pe o șuviță ascunsă.

Ingrediente (*bio): Indigofera Tinctoria Leaf Powder (Indigo), Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem).

Henna asigură culoare, strălucire și îngrijire pentru păr. În această combinație ea este cea care asigură șatenului reflexele calde și delicate.

Indigo are rolul de a fixa culoarea chiar și pe firele albe sau deschise.

Amla conține vitamina C din belșug, întărind firele de păr și stimulând creșterea acestuia.

Bhringaraj este util atât pentru păr cât și pentru scalp, având efect de întărire, stimulare și întinerire.

Conținut: 100g.

Vopselele de păr Khadi îmbină formulele naturale ayurvedice cu ultimele tehnologii din industria cosmetică. Aceste produse nu conține culori sintetice, parfumuri, conservanți, peroxizi, amoniac sau alți aditivi chimici. Produsele Khadi sunt periodic testate și certificate în laboratoare autorizate, conform standardelor internaționale COSMOS/AISBL.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil