logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Aronia fructe uscate bio 150g

Aronia fructe uscate bio 150g


Preţ: 19,10 Lei

Aronia fructe uscate bio 150g

Aronia (aronia melanocarpa) este un fruct foarte bogat în antioxidanți (în special anthocianină și procianidină), ocupând unul dintre primele locuri în topul celor mai potente super-fructe din lume. Cu toate acestea Aronia este destul de puțin cunoscut, acesta fiind adus destul de recent de pe coasta de est a Americii și adaptat în multe zone din Europa.

Unul dintre principalele avantaje ale plantei de aronia este faptul că nu acumulează elemente toxice (plumb, cadmiu, arseniu, aluminiu) fiind în același timp bogată în minerale benefice cum ar fi calciu, magneziu, fier, cupru, molibden, bor, iod, fosfor, cobalt. Aronia nu necesită protecție împotriva agenților patogeni, fructele acesteia fiind astfel libere de pesticide.

Datorită conținutului bogat în fenoli, fructele de aronia sunt recomandate în ameliorarea unor boli ca hipertensiunea arterială, artrită, infecții, inflamații sau pierderi de memorie. Într-un studiu efectuat de Universitatea din Ohio asupra cancerului de colon, aronia nu numai că a oprit înmulțirea celulelor canceroase, dar a și distrus aproximativ 20% dintre acestea.

Mult mai bogate în antioxidanți (de aproximativ 3-15 ori) decât afinele, rodiile sau goji, fructele de aronia protejează împotriva radicalilor liberi și stimulează sistemul imunitar. Puterea antioxidantă a acestura se datorează unui pigment numit anthocianină, responsabil de culoarea închisă a acestora.

Aronia se găsește pe piață în diverse forme - suc, ceai, gem, sirop, lichior sau ca fructe uscate.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil