logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!

Gamarde

Actor important pe piața cosmeticelor bio, Gamarde propune o suită de produse fito-dermatocosmetice 100% naturale, certificate bio (Cosmebio) și adpatate pielii sensibile (fără parabeni, PPG, PEG, phenoxiethanol, organisme modificate genetic). Gamarde este marca cu cea mai completă gamă de produse parafarmaceutice: anti-îmbătrânire, igienă delicată, sebo-control, nutriție intensă, igienă intimă, machiaj, protecție solară, îngrijirea părului, îngrijirea picioarelor, tratamente corectoare, pentru copii, pentru bărbați, etc.

Produsele Gamarde sunt adaptate pielii sensibile și iritate și sunt singurele care au la bază o combinație de apă termală (apa Gamarde-les-bains este recunsocută pentru proprietățile sale dermatologice din 1841), ulei de argan (cu proprietăți hrănitoare, de întinerire, regenerante) și uleiuri esențiale bio.
Apa Gamarde este foarte bogată în minerale cum ar fi sulful și are o acțiune calmantă, antinflamatorie și antioxidantă.

Gamarde este singura marcă certificată Cosmebio cu ingrediente 100% naturale, dintre care mai mult de 95% sunt provenite din agricultură biologică. Uleiurile folosite sunt extrase exclusiv prin metoda presării la rece, rezultând o concentrație mai mare de vitamine, fitosteroli și substanțe active. Produsele Gamarde nu conțin conservanți, parfumuri artificiale sau aerosoli nocivi și nu au fost testate pe animale.

Nu există produse.

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil