logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Broccoli calabrese semințe pentru germinat 100g

Broccoli calabrese semințe pentru germinat 100g


Preţ: 35,00 Lei

Broccoli calabrese semințe pentru germinat 100g

Savoarea germenilor de broccoli calabrese este mai blândă decât în cazul celorlalți germeni din familia verzei. Broccoli este un adevărat erou între legume în ce privește valorile sale nutritive în vitamine și minerale. Ca toate legumele crucifere, această varietate este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antitumorale. Germenii de broccoli calabrese sunt ușor de digerat și au un conținut bogat în glucosinolați.

Perioada de înmuiere: 4-6 ore
Perioada de germinare: 4-6 zile

 

Atunci când sunt supuse procesului de germinare, semințele își sporesc semnificativ cantitatea și bio-disponibilitatea vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Acești embrioni vegetali au o formidabilă capacitate de energizare, protecție și regenerare asupra organismului.

Germline este unul dintre liderii europeni în ce privește producția de semințe pentru germinat, cu peste 40 de tipuri de semințe comercializate și un standard avansat de calitate care asigură o productivitate (rată de germinare) de aproape 100%. Toate semințele Germline sunt testate în ce privește puritatea genetică, curățenia, mărimea, culoarea sau siguranța alimentară.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil