logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Busuioc semințe pentru germinat 100g

Busuioc semințe pentru germinat 100g


Preţ: 24,30 Lei

Busuioc semințe pentru germinat 100g

Semințele de busuioc germinate sunt bogate în vitamina K, dar și A sau C. Aceștia aduc un aport important de minerale și oligoelemente, în special calciu, fier sau fosfor.

Perioada de înmuiere: 15 min   
Perioada de germinare: 15-20 zile

Atenție, semințele de busuioc sunt mucilaginoase, de aceea timpul de înmuiere este foarte scurt iar germinarea se face într-un vas special cu sită. Se consumă când codițele ating circa 3 cm.

 

Atunci când sunt supuse procesului de germinare, semințele își sporesc semnificativ cantitatea și bio-disponibilitatea vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Acești embrioni vegetali au o formidabilă capacitate de energizare, protecție și regenerare asupra organismului.

Germline este unul dintre liderii europeni în ce privește producția de semințe pentru germinat, cu peste 40 de tipuri de semințe comercializate și un standard avansat de calitate care asigură o productivitate (rată de germinare) de aproape 100%. Toate semințele Germline sunt testate în ce privește puritatea genetică, curățenia, mărimea, culoarea sau siguranța alimentară.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil