logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Năut semințe pentru germinat 200g

Năut semințe pentru germinat 200g


Preţ: 9,60 Lei

Năut semințe pentru germinat 200g

Năutul germinat se consumă de obicei atunci când apare o codiță de 1-2 cm. Atunci când germinează, boabele de năut au o consistență fragedă și sunt bogate în glucide, proteine, fosfor, calciu sau fier. După 3-4 zile de germinare conținutul de vitamine al boabelor de năut crește de până la 5 ori. Pentru un gust mai rafinat înlăturați cojile înainte de consum.

Germenii de năut se pot adăuga în salate, după ce au fost fierți sau aburiți în oala sub presiune.

Perioada de înmuiere: 8 ore
Perioada de germinare: maxim 3 zile

 

Atunci când sunt supuse procesului de germinare, semințele își sporesc semnificativ cantitatea și bio-disponibilitatea vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Acești embrioni vegetali au o formidabilă capacitate de energizare, protecție și regenerare asupra organismului.

Germline este unul dintre liderii europeni în ce privește producția de semințe pentru germinat, cu peste 40 de tipuri de semințe comercializate și un standard avansat de calitate care asigură o productivitate (rată de germinare) de aproape 100%. Toate semințele Germline sunt testate în ce privește puritatea genetică, curățenia, mărimea, culoarea sau siguranța alimentară.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil