logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Quinoa albă semințe pentru germinat 200g

Quinoa albă semințe pentru germinat 200g


Preţ: 18,00 Lei

Quinoa albă semințe pentru germinat 200g

Germenii de quinoa au o valoare energetică ridicată cu toate că sunt foarte săraci în calorii, un avantaj important pentru cei care vor să-și mențină greutatea sub control păstrând în același timp un regim echilibrat. Se consumă în salate, sub formă crudă sau fiartă în prealabil. Sunt extrem de bogați în fier și fosfor, magneziu sau potasiu. Quinoa nu conține gluten și este una dintre cele mai nutritive plante din lume.

Perioada de înmuiere: 2 ore 
Perioada de germinare: 2-3 zile

 

Atunci când sunt supuse procesului de germinare, semințele își sporesc semnificativ cantitatea și bio-disponibilitatea vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Acești embrioni vegetali au o formidabilă capacitate de energizare, protecție și regenerare asupra organismului.

Germline este unul dintre liderii europeni în ce privește producția de semințe pentru germinat, cu peste 40 de tipuri de semințe comercializate și un standard avansat de calitate care asigură o productivitate (rată de germinare) de aproape 100%. Toate semințele Germline sunt testate în ce privește puritatea genetică, curățenia, mărimea, culoarea sau siguranța alimentară.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil