logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Varză roșie semințe pentru germinat 100g

Varză roșie semințe pentru germinat 100g


Preţ: 41,50 Lei

Varză roșie semințe pentru germinat 100g

Germenii de varză roșie arată ca niște mici codițe colorate, oferind un decor perfect pentru salate sau supe. Parte a familiei cruciferelor, varza roșie are numeroase calități cum ar fi: protejarea mucoasei digestive, stimularea apetitului, detoxifiant, revitalizant. Germenii de varză roșie sunt bogați în vitaminele A, B, C sau K și minerale ca fosfor, calciu, mangan, sulf, fier, cupru și zinc.   

Perioada de înmuiere: 4 ore  
Perioada de germinare: 4-6 zile

 

Atunci când sunt supuse procesului de germinare, semințele își sporesc semnificativ cantitatea și bio-disponibilitatea vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Acești embrioni vegetali au o formidabilă capacitate de energizare, protecție și regenerare asupra organismului.

Germline este unul dintre liderii europeni în ce privește producția de semințe pentru germinat, cu peste 40 de tipuri de semințe comercializate și un standard avansat de calitate care asigură o productivitate (rată de germinare) de aproape 100%. Toate semințele Germline sunt testate în ce privește puritatea genetică, curățenia, mărimea, culoarea sau siguranța alimentară.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil