logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Matcha pulbere bio 60g

Matcha pulbere bio 60g


Preţ: 39,00 Lei

Matcha pulbere bio 60g

Matcha este un tip premium de ceai verde alcătuit din frunze de arbore de ceai mărunțite fin. Pe lângă prepararea ceiului, matcha se poate adăuga și în alte băuturi, smoothie-uri sau prăjituri. Chiar dacă conține cafeină, matcha induce o stare de energie calmă, potrivită până și meditației conform tradiției budhiste.

Antioxidanții reprezintă un important mecanism de apărare al organismului. acești compuși chimici previn îmbătrânirea și bolile cronice. Una dintre cele mai importante surse naturale de antioxidanți este ceaiul verde, însă mare parte din aceștia rămân blocați în interiorul frunzelor atunci când se prepară ceaiul în mod tradițional. O soluție ar fi consumul frunzelor de ceai întregi, sau pur și simplu prepararea unei infuzii de matcha. Aceasta este o pulbere din frunze de ceai verde care reține vitaminele, mineralele, antioxidanții și aminoacizii din plantă și se ingerează integral odată cu băutura.

Matcha conține o clasă foarte puternică de antioxidanți numită catehine, care nu se regăsesc în alte alimente. În special compusul numit EGC (epigallocatechin gallate) deține importante proprietăție antitumorale, distrugând radicalii liberi și neutralizând efectele poluării, radiațiilor sau chimicalelor care distrug ADN-ul. Peste 605% din catehinele din ceaiul matcha sunt de tip EGC.    
 
- matcha conține 100% din nutrienții frunzelor de ceai, având de 137 ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit, inlcusiv puternicul EGC
- o porție de ceai matcha este echivalentul a 10 căni de ceai verde
- stimulează metabolismul
- accelerează arderea caloriilor de pănâ la 4 ori
- detoxifiază natural și eficient
- calmează mintea și relaxează corpul
- bogat în fibre, clorofilă și vitamine
- îmbunătățește memoria și puterea de concentrare
- reduce colesterolul și zahărul din sânge
- previne apariția bolilor
- îmbunătățește rezistența la efort
- echilibrează pH-ul organismului
- nu ridică tensiunea, nu stresează organismul

Utilizare: adăugați 1g matcha la 100ml de apă încălzită la 80C și amestecați bine cu pămătuful special pentru matcha timp de 30 de secunde, pănă apare spuma. Nu fierbeți niciodată pulberea împreună cu apa.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil