logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Schinduf semințe pentru germinat 150g

Schinduf semințe pentru germinat 150g


Preţ: 14,90 Lei

Schinduf semințe pentru germinat 150g

Germenii de schinduf au un gust pronunțat și agreabil care poate însoți salatele de crudități. Stimulează apetitul și digestia, au un efect fortifiant asupra nervilor și mușchilor. Bogați în vitaminele A, B, sau C. Prin conținutul de grăsimi și principiile tonice, germenii de schinduf reprezintă un remediu împotriva pierderii în greutate, slăbiciunii nervoase, anemiei sau asteniei.  

Perioada de înmuiere: 8 ore  
Perioada de germinare: 2-4 zile

 

Atunci când sunt supuse procesului de germinare, semințele își sporesc semnificativ cantitatea și bio-disponibilitatea vitaminelor și mineralelor pe care le conțin. Acești embrioni vegetali au o formidabilă capacitate de energizare, protecție și regenerare asupra organismului.

Germline este unul dintre liderii europeni în ce privește producția de semințe pentru germinat, cu peste 40 de tipuri de semințe comercializate și un standard avansat de calitate care asigură o productivitate (rată de germinare) de aproape 100%. Toate semințele Germline sunt testate în ce privește puritatea genetică, curățenia, mărimea, culoarea sau siguranța alimentară.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil