logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Vopsea de păr naturală blond sunrise

Vopsea de păr naturală blond sunrise


Preţ: 50,00 Lei

Vopsea de păr naturală blond sunrise

O atingere de vară pentru părul tău - această vopsea colorează părul într-o nuanță blondă, intensă și caldă. Rezultatul depinde de nuanța inițială: un păr de culoare deschisă va deveni blond ca mierea până la blond solar intens, în timp ce o culoare mai închisă va deveni auriu cu reflexii roșcate și plin de stălucire.

Această vopsea de păr acoperă de asemenea firele de păr albe sau cenușii, dar nu are automat de deschidere a culorii părului, ci elaborează pe baza nuanței inițiale.

- colorează părul într-o nuanță de caldă, de vară
- acoperire largă, chiar și pentru părul alb
- hrănește și întărește firul de păr
- 100% natural și vegan
- fără ingrediente sintetice

Utilizare:
- se spală părul cu un șampon natural fără silicon, cum ar fi cele din gama Khadi.

- se amestecă vopseaua cu apă la 50°C până când se obține o pastă moale, apoi se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile, folosind mănușile din cutia vopselei.

- se lasă vopseaua să acționeze timp de 30-60 de minute. Pentru o nuanță delicată de miere sunt suficiente 30 de minute, pentru un blond mai puternic este nevoie de o expunere de 60 minute sau mai mult. La sfârșit se clătește părul cu apă.

- nu folosiți șampon în următoarele 24-28h, lăsați vopseaua se își dezvolte pe deplin potențialul.

Notă: fiecare păr este diferit, la fel cum toți oamenii sunt diferiți. Prin urmare rezultatele obținute cu vopselele de păr naturale Khadi pot varia. Se recomandă testarea produsului mai întâi pe o șuviță ascunsă.

Ingrediente: Cassia Italica Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder.

Senna/Cassia se mai numește și henna incoloră și se obține din plantele cassia obovata sau senna italica. Ca efecte aceasta regenerează firul de păr, volumizează, hidratează și asigură strălucire.

Lawsonia inermis este mai cunoscută sub numele de henna și are ca efecte întărirea firului de păr, purificarea scalpului și asigurarea unei străluciri intense.

Conținut: 100g.

Vopselele de păr Khadi îmbină formulele naturale ayurvedice cu ultimele tehnologii din industria cosmetică. Aceste produse nu conține culori sintetice, parfumuri, conservanți, peroxizi, amoniac sau alți aditivi chimici. Produsele Khadi sunt periodic testate și certificate în laboratoare autorizate, conform standardelor internaționale COSMOS/AISBL.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil