logo
  • Garanția calității

    produse originale, certificate bio
  • Comenzi telefonice

    0770 249837, zilnic 8.00-20.00
  • Coș de cumpărături

    Coşul tău este gol!
Vopsea de păr naturală șaten auriu

Vopsea de păr naturală șaten auriu


Preţ: 45,00 Lei

Vopsea de păr naturală șaten auriu

O nuanță aflată acolo unde mierea se intersectează cu ciocolata, șatenul auriu colorează părul și asigură un aspect catifelat, volum și strălucire. Pigmenții naturali acoperă fiecare fir de păr cu un strat colorat și protector.

Rezultatul depinde de nuanța inițială, de la un chihlimbar luminos la șaten auriu intens și strălucitor. Adaugă o strălucire aurie și mai multă rezistență părului tău.

- colorează părul într-o nuanță de șaten auriu catifelat
- intensitate naturală pentru o colorare permanentă
- acoperire largă, chiar și pentru părul alb
- 100% natural și vegan
- fără ingrediente sintetice

Utilizare:
- se spală părul cu un șampon natural fără silicon, cum ar fi cele din gama Khadi.

- se amestecă vopseaua cu apă la 50°C până când se obține o pastă moale, apoi se aplică pe păr cu ajutorul unei pensule sau cu mâinile, folosind mănușile din cutia vopselei.

- se lasă vopseaua să acționeze timp de 30-120 de minute, cu cât acțiunea este mai îndelungată cu atât nuanța obținută va fi mai închisă. Dacă v-ați mai vopsit cu această nuanță și doar doriți să reîmprospătați culoarea sunt suficiente 15-30 de minute. La sfârșit se clătește părul cu apă.

- nu folosiți șampon în următoarele 24-28h, lăsați vopseaua se își dezvolte pe deplin potențialul. Apoi puteți aplica un Ulei de Păr de la Khadi pentru o fixare mai puternică a culorii, după care spălați părul cu un șampon natural.

Notă: fiecare păr este diferit, la fel cum toți oamenii sunt diferiți. Prin urmare rezultatele obținute cu vopselele de păr naturale Khadi pot varia. Se recomandă testarea produsului mai întâi pe o șuviță ascunsă.
 
Ingrediente (*bio): Indigofera tinctoria (Indigo) Leaf Powder*, Lawsonia inermis (Henna) Leaf Powder*, Emblica officinalis (Amla) Fruit Powde*r, Emblica Alba Powder, Punica granatum (Pomegranate) Rind Powder, Ziziphus jujuba (Ziziphus / Sidr) Leaf Powder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Leaf Powder*, Azadirachta indica (Neem) Leaf Powder*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Leaf Powder*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Matricharia chamomilla (Chamomile) Flower Powder*.

Bhringaraj face parte din aceeași familie botanică cu mușețelul și este considerat un agent valoros de întărire și stimulare a creșeterii firului de păr.

Rodia este un simbol al frumuseții. Acidul punicic prezent în uleiul din semințe de rodii asigură părului mai multă rezistență, volum și strălucire.

Ziziphus are o varietate largă de efecte pozitive și revigorante asupra scalpului și părului.

Aloe vera are efect revitalizant atât pentru scalp cât și pentru păr.

Conținut: 100g.

Vopselele de păr Khadi îmbină formulele naturale ayurvedice cu ultimele tehnologii din industria cosmetică. Aceste produse nu conține culori sintetice, parfumuri, conservanți, peroxizi, amoniac sau alți aditivi chimici. Produsele Khadi sunt periodic testate și certificate în laboratoare autorizate, conform standardelor internaționale COSMOS/AISBL.

Spune-ţi opinia

Numele tău: Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău Bun

Introduceţi codul din imagine:

Categorii

Producători

OFERTA ZILEI*

  • * în limita stocului disponibil